Bagage vooruit sturen

Op vakantie gaan is altijd iets om naar uit te kijken. Natuurlijk zijn er ook bepaalde zaken waar u geen zin in heeft, zoals het gezeul met bagage. Daar heeft Bagagekoerier.nl een handige oplossing voor bedacht, namelijk bagage vooruit sturen. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw bagage op de bestemming aankomt en dat de bagage weer naar uw huis wordt gebracht. Dit bespaart u veel tijd én geld. Wist u dat wij uw bagage zelfs vooruit sturen naar privévakantieadressen?

Wat zijn de redenen om te kiezen voor het bagage vooruit sturen?

U kunt om diverse redenen kiezen voor het bagage vooruit sturen. U heeft vast wel eens meegemaakt dat u op een vliegveld lang moest wachten tot uw bagage ingecheckt is, maar ook duurt het vaak lang voordat u uw bagage weer op kunt halen. Niemand staat graag te wachten en al helemaal niet als deze tijd van de vakantie af gaat. Ook zijn bepaalde voorwerpen lastig te vervoeren. Wilt u bijvoorbeeld een surfboard meenemen als u op zonvakantie gaat? Dat wordt een lastige klus. Bespaar u deze vervelende momenten en kies voor de bagage vooruit sturen. Ongeveer 3 à 4 dagen voordat u vertrekt komen wij uw bagage ophalen. Wij zorgen er dan voor dat uw bagage al op de bestemming is voordat u aankomt. Dit heeft meerdere voordelen. Als u met het vliegtuig reist hoeft u alleen maar handbagage mee te nemen en dat scheelt u veel tijd qua inchecken. Ook kunt u zo het vliegveld verlaten, zonder dat u eerst met uw bagage moet slepen. Gaat u een auto huren om naar de bestemming te rijden? U kunt dan voor een kleinere en goedkopere auto kiezen, aangezien u geen ruimte nodig heeft voor de bagage. Veel mensen kiezen voor het bagage vooruit sturen om te kunnen profiteren van deze voordelen.

Hoe gaat het bagage vooruit sturen in zijn werk?

Het vooruit laten sturen van bagage is zeer eenvoudig. Via onze website dient u diverse gegevens in te vullen voor het bagage vooruit sturen. Eerst geeft u aan wat uw bestemming is. Vervolgens geeft u aan op welke datum u vertrekt en wat u allemaal mee wilt nemen. Het kan zijn dat u alleen een koffer wilt laten versturen, maar u kunt ook grote voorwerpen aangeven. Hierbij kunt u denken aan fietsen of ski’s. Ook dient u het totale gewicht van uw bagage in te vullen. Daarna vult u de NAW-gegevens in (naam, adres, woonplaats). Let op dat u het adres van de ophaalplek invult. Dit zal waarschijnlijk bij u thuis zijn. Tevens vult u het adres in van de bestemming. Hierbij dient u ook te vermelden wie uw contactpersoon is, het telefoonnummer en uw kamernummer. Check alle velden nog een keer, zodat u zeker weet dat u alles correct heeft ingevuld voor het bagage vooruit sturen. Dan klikt u op ‘Bestellen’. Voor uw vertrekt van de vakantiebestemming dient u nogmaals het gewicht te controleren. Zorg ervoor dat uw koffer of bagage goed is afgesloten, zodat u niets verliest. Als u deze stappen volgt weet u vrijwel zeker dat het bagage vooruit sturen een succes zal zijn.

Laat zelf uw bagage vooruit sturen

Lijkt het u heerlijk om uw bagage vooruit te sturen? Klikt u dan op ‘Bagage versturen’ en vul alle velden in. Nadat u betaald heeft via iDEAL nemen wij uw opdracht in behandeling. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als u op ‘Neem contact op’ klikt, dan komt u op de pagina met een contactformulier terecht. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Wij helpen u graag met uw bagage vooruit sturen.