Koffer versturen

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan bent u waarschijnlijk al aan het bedenken wat u allemaal mee wilt nemen. Vaak neemt u uiteindelijk toch meer mee dan u van tevoren had gedacht. Heeft u geen zin om met een zware koffer te slepen? Of ziet u er nu al tegenop dat u straks weer moet wachten op het vliegveld? Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw koffer versturen. Bij Bagagekoerier.nl zijn we gespecialiseerd in de logistiek. Wij zorgen ervoor dat uw koffer opgehaald wordt bij u thuis en vervolgens gaan wij de koffer opsturen naar uw bestemming. Zo kunt u direct van de vakantie genieten. Bagagekoerier.nl levert uw koffer zelfs af op uw privévakantieadres.

De redenen om Bagagekoerier.nl in te schakelen voor uw koffer opsturen

Bagagekoerier.nl is gespecialiseerd in het versturen van uw koffer naar de gewenste bestemming. U kunt op meerdere manieren van deze dienst profiteren. Als u kiest voor de koffer versturen, dan bespaart u een hoop tijd. Op een vliegveld duurt het vaak wel even voordat u ingecheckt bent. Na de vliegreis zult u weer moeten wachten totdat u uw bagage weer heeft. Vervolgens loopt u met een zware koffer over het vliegveld heen. Dankzij de koffer versturen kunt u zich al deze moeite besparen. Wij zorgen ervoor dat uw koffer al bij uw verblijfplaats is. U kunt ervoor kiezen om nog handbagage mee te nemen en ook dan zult u sneller zijn dan wanneer u met zware koffers reist. Tevens kunt u met de koffer opsturen geld besparen. U kunt bijvoorbeeld een kleinere auto huren, aangezien u geen rekening hoeft te houden met de bagage. Hier kunt u zo enkele honderden euro’s op besparen. Wilt u naast de koffer nog andere spullen meenemen, zoals een surfboard of een snowboard? Ook zulke spullen kunnen wij samen met de koffer versturen. U hoeft dan niet zelf met deze grote spullen over een vliegveld te lopen.

Welke stappen moet u ondernemen om uw koffer te versturen?

Lijkt het u ideaal om te kiezen voor het opsturen van uw koffer? Via onze website kunt u deze dienst binnen enkele minuten aanvragen. U dient eerst diverse gegevens in te vullen voor de koffer versturen. Uw bagage wordt een aantal dagen voor de vertrekdatum door ons opgehaald, zodat uw koffer al bij uw verblijfplaats is als u aankomt. Eerst zult u de bestemming, de vertrekdatum, uw NAW-gegevens en het gewicht van de koffer aan moeten geven. Wij weten dan wanneer we de koffer op moeten komen halen. Natuurlijk vult u ook het adres van de bestemming in. Dan kunnen wij de koffer versturen. Verblijft u in een hotel of appartement? Geeft u dan het kamernummer aan zodat uw bagage veilig afgeleverd kan worden. Tevens dient u de gegevens en het telefoonnummer van uw contactpersoon door te geven. Uiteraard zullen wij ook weer de koffer opsturen naar uw adres als uw vakantie voorbij is. U hoeft dan alleen maar opnieuw de koffer te wegen en deze goed af te sluiten. Wij zorgen ervoor dat uw koffer weer bij u thuis afgeleverd wordt.

Schakel direct Bagagekoerier.nl in voor uw koffer opsturen

Wilt u graag uw koffer versturen via Bagagekoerier.nl? Op onze website klikt u op ‘Bagage versturen’ en dan vult u alle velden in. Vervolgens betaalt u via iDEAL, zodat wij uw opdracht in behandeling kunnen nemen. Mocht u meer willen weten over een koffer opsturen, dan kunt u contact opnemen. Als u op ‘Neem contact op’ klikt, dan komt u bij het contactformulier terecht. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie. Wij beantwoorden graag uw vragen en we kunnen u advies geven over de koffer versturen.